Trialul Bobocilor "Reynobond", editia a 6-a, va avea loc in data de 6 Decembrie 2014.
Off Road Mures Trophy 2011 la final


Clubul OFF-ROAD CLUB MURES doreste sa multumesca tuturor concurentilor care au luat parte la OFF-ROAD MURES TROPHY 2011. Vremea ne-a pus la grea incercare si pe noi organizatorii evenimentului, dar mai ales pe concurenti. Cred ca randurile de haine schimbate de acestia au fost “fara numar”. Dar lasand la o parte adrenalina si curajul generat de aceasta, perseverenta si tenacitatea de care au dat dovada concurentii, spiritul sportiv si de fair-play pe care l-am constatat ajutandu-se unul pe altul in momentele dificile ale competitiei (nu putine la numar) dovedeste ca, indiferent de conditiile de desfasurare, automobilismul off-road este un sport frumos, colegial si de fiecare data plin de surprize.

Dorim sa multumim si celor care au ajutat la organizarea acestei competitii - in primul rand sponsorilor, fara de care nu ne-am fi putut organiza la nivelul si standardele cu care deja am obisnuit lumea pana in prezent.

Dorim sa multumim tuturor arbitrilor care au rabdat cu stoicism in ploaie si frig pana ce a trecut si ultimul concurent pe la ei. Fara profesionalismul, rabdarea si obiectivitatea lor, pusa in practica in mod absolut dezinteresat, nu am fi reusit sa pastram verticalitatea si corectitudinea concursului nostru.

Dorim sa-i multumim lui Nea Vasile, care a demonstrat ca este un adevarat profesionist in comunicatii, si care efectiv a realizat un management excelent al tuturor comunicatiilor din competitie.

Clubul sportivi OFF-ROAD CLUB MURES va asteapta cu placere in continuare la evenimentele organizate de acesta, in toamna fiind programat TRIALUL BOBOCILOR, iar in 2012 editia aniversara OFF-ROAD MURES TROPHY – 10 ANI.

CLASAMENTUL FINAL:

» EXTREM
» OPEN
» STANDARD
» STANDARD SimexInapoi la stiri     Stirea urmatoare >>
despre noi | noutati | competitii / evenimente | regulament | imagini | video | concurs 2014 | contact